skip to Main Content
Duurzaam Bedrijfsuitje
Stadswandeling Door Utrecht

Vegan Fietstour Utrecht

De Vegan Fietstour Utrecht

In 2021 zijn we begonnen met de Vegan Food Tour Utrecht. Een wandeling door het centrum van Utrecht vol leuke anekdotes, lekker eten en inspirerende ondernemersverhalen. Honderden mensen wandelden met ons mee naar de leukste vegan hotspots van het centrum. Al snel werd duidelijk dat er één groot nadeel was aan onze tour: sommige vegan restaurants zijn héél ver lopen, dus daar kunnen we niet te voet naartoe :(.

Uiteraard laten wij ons niet uit het veld slaan. Als oer-Hollandse ondernemers hebben wij dé oplossing gevonden die iedere afstand kan overbruggen: onze trouwe stalen ros. De tweewieler die iedere Nederlander van kinds af aan onder controle leert houden. Hij brengt je naar school, naar je werk en zelfs thuis na een avond stappen. Oftewel, hij is je altijd trouw. Vanaf april 2022 beginnen wij met een vegan fietstour in Utrecht. We bezoeken een aantal van de tofste vegan hotspots van de stad en vertellen ook tijdens deze tour honderduit over de domstad.

We springen op het zadel, staan stevig op de pedalen, en gaan op zoek naar de lekkerste vegan hapjes en mooiste Utregse verhalen!

Inspirerende ondernemers

Naast alle verrassende smaken is er één belangrijk ingrediënt dat niet mag ontbreken: ondernemerschap. Net als bij de Vegan Food Tour die je meeneemt door het centrum van de stad,  staat ook de Vegan Fietstour Utrecht bol van inspirerende verhalen van de Utrechtse ondernemers. Elk van hen heeft een eigen reden om te kiezen voor een plantaardig aanbod. Liefde voor dieren staat altijd centraal, zorg  voor de planeet is altijd belangrijk en het verwennen henzelf en alle Utregse smaakpapillen is van enorm belang!

Dit wil je weten over de Vegan Fietstour Utrecht

1.  Onze ambitie is om de eerste vegan fietstour in Utrecht in april 2022 te organiseren
2. De tour zal ongeveer 3 tot 4 uur duren en je mag je eigen fiets meenemen
3. Heb je geen fiets in Utrecht? Geen zorgen. Wij regelen een fiets!
4.  Wil jij alles weten over de fietstour? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
5. De vegan fietstour Utrecht is ook te boeken als bedrijfsuitje.
6. Geef je via onderstaand formulier alvast op voor de Vegan Fietstour Utrecht en krijg 10% vroegboekkorting op je gehele boeking. 

Fietstour door Utrecht e.o.

Fietsend door de prachtige omgeving van Utrecht en omstreken staan we stil bij de verhalen van de stad. Geen lange monologen over de Romeinse geschiedenis of de ontwikkeling van Vinex wijken. Maar bijzondere verhalen over oude forten die het bezoeken waard zijn en tankstations die zijn omgebouwd tot restaurant. We fietsen door kleurrijke wijken, statige parken en groene landerijen. Boek jouw fietstour voor deze zomer en leer (de omgeving van) Utrecht in één middag een stuk beter kennen.

Heb jij nog niet met ons door het centrum gelopen? Boek je tickets hier en ga wandelend mee op reis langs wereldse gerechten en oerhollandse snacks. De reviews liegen er niet om.

Vraag jouw tour nu al aan en ontvang vroegboekkorting!

Voor hoeveel mensen wil je boeken? Heb je nog vragen! Daisy en Patrick staan voor je klaar.
Back To Top
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0